Omnia Caravan en Camper schadeservice

Omnia Lelystad is aangesloten bij Omnia Caravan en Camper schadeservice, een samenwerkingsverband van diverse caravan- en camperschade specialisten. Door intensieve kennisdeling en nauwe contacten met alle recreatie verzekeringsmaatschappijen kunnen wij snel uw schade, ook financieel, rechtstreeks afwikkelen en heeft u er verder geen omkijken naar. In sommige gevallen komt zelfs het eigen risico geheel te vervallen!

Samenwerking Omnia met Glasconnect

Alle Omnia camper en caravanschadeherstelbedrijven werken sinds deze zomer nauw samen met GlasConnect op het gebied van camper en caravanruitschade. Als u ruitschade heeft, dan nemen wij voor u contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Samen met hen regelen wij het herstel van uw ruit. U hoeft in veel gevallen niets voor te schieten en betaalt bij ons alleen uw eigen risico. Laat uw ruiten regelmatig controleren op schade! Controle op ruitschade is kostenloos. Kleine beschadigingen kunnen zo snel opgespoord worden en snel en vakkundig worden hersteld. De kans op doorscheuren van een sterretje wordt zo tot een minimum beperkt. Verzekeringsmaatschappijen vergoeden in de meeste gevallen 100% van de kosten als de ruit gerepareerd kan worden.

Specialist in kunststof vensters

Wij zijn tevens gespecialiseerd in kunststof caravanvensters. Kunststof vensters verouderen snel en vertonen hierdoor vaak scheurtjes. Ook zijn deze vensters erg gevoelig voor krassen. Met onze krasverwijderingsmethode halen wij vrijwel de meeste krassen weg. Moet het venster worden vernieuwd, dan zijn voor de meeste caravantypes vensters vlot leverbaar.

Natuurlijk krijgt u ook op camper en caravanruitherstel 4 jaar Focwa garantie!