Methode

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert. Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kan veelal door Omnia Lelystad onzichtbaar worden hersteld.

Het resultaat

Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. En wordt ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dat bespaart honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair maar enkele dagen en is het lekkagerisico uitgesloten.

Het personeel van Omnia Lelystad zijn zonder uitzondering professionele, betrouwbare caravan- en camperschadeherstelspecialisten met jarenlange ervaring. Daarom geven we u tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens de Profile Repair methode. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen wij integraal over.

De kosten van Profile Repair

Moest vroeger bij iedere deuk een complete zijwand of een deel daarvan worden vervangen, tegenwoordig is dat met Profile Repair niet altijd meer nodig. Niet alleen prettig voor u, wanneer u zelf voor de schade opdraait, maar ook voor verzekeraars. Want in de meeste gevallen betaalt uw verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met Profile Repair. Althans als uw caravan of camper casco (=all-risk) is verzekerd.

Omnia Lelystad regelt voor u de schadeafhandeling en desgewenst de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Dat scheelt u veel werk.

Lagere kosten

Het aantal deuken, de afmetingen ervan en de delen die gespoten moeten worden, bepalen de uiteindelijke kosten van de Profile Repair reparatie. Daarvoor is een speciale meetlat ontwikkeld waarop het aantal arbeidsuren is vermeld. Deze arbeidsuren zijn uiteindelijk maatgevend voor de basisprijs en worden daarna vermeerderd met de spuitkosten en eventuele dé- en montagekosten. Maar zelfs dan zijn de uiteindelijke kosten beduidend lager dan bij traditioneel herstel door middel van een zijwandvervanging.